Love Football Cup in Brugge groot succes!

Love Football Cup in Brugge groot succes!
28/10/2021, 16:11

Meer dan 100 meisjes hebben gisteren op de terreinen van Club YLA in Brugge meegedaan aan de tweede Love Football Cup. Net als bij het eerste voetbaltornooi, op 6 oktober in Brussel, was het enthousiasme gigantisch groot. De signeersessie met Celine Dept en Red Flames Marie Minnaert en Jody Vangheluwe zat daar wellicht ook voor iets tussen :-)

De derde Love Football Cup vindt op woensdag 10 november plaats in Charleroi. Inschrijven – met een team of individueel – kan nog altijd via www.lovefootball.be/cup.

Bekijk hier alle foto's

Naast de Love Football Cup is er ook de Love Football Challenge. Schrijf je school in voor 1 december en maak kans op een Love Football Park-initiatie op jouw school. Deze week vonden bij enkele winnende scholen her en der in het land de eerste voetbalinitiaties plaats.

Of wie weet wint jouw school dankzij de Love Football Challenge één van de andere prachtige prijzen: een meet & greet met Red Flames, tickets voor wedstrijden van de Red Flames of dribbeldoelen voor op de speelplaats. Inschrijven doe je via www.lovefootball.be/challenge.

Top