Love Football Challenge

Doe mee aan de Love Football Challenge

Ben jij leerkracht in de lagere school en houden de meisjes (en jongens) in je klas van voetbal? Doe dan mee aan de Love Football Challenge en schiet, kop of gooi de voetbal door naar een collega-leerkracht. De Belgian Red Flames dagen namelijk alle scholen in België uit om de voetbal van school naar school door te passen.
Schrijf je dus snel in, pass de bal door en maak kans op één van de 200 prijzen.

Doe mee

Deze scholen doen al mee!

Via de onderstaande kaart kan je zien of jouw school al is ingeschreven voor de Love Football Challenge. Staat jouw school er nog niet tussen? Schrijf je school dan vandaag nog in voor de Love Football Challenge!

Hoe kan ik deelnemen aan de Love Football Challenge?

  1. Vul alle gegevens van je school in.
  2. Kies uit enkele toffe Red Flame GIF’s en personaliseer deze met een sterke boodschap.
  3. Schiet, kop of gooi de Love Football door en nomineer minimaal één tot maximaal vijf leerkrachten van een andere school door het e-mailadres van de(ze) collega(‘s) in te geven via het deelnameformulier.
  4. Schiet de bal door en verstuur je nominatie. De genomineerde leerkrachten zullen een e-mail ontvangen met de door jou gekozen GIF.
  5. Jouw school zal verschijnen op de kaart van België als deelnemende school en je maakt kans op één van de fantastische prijzen.
Schrijf je school in

Volledig de 4 stappen hieronder en schiet de bal door!

Stap 1: Vul je gegevens in

*verplichte velden

Stap 3: Bewerk je gekozen GIF

GIF output
 of begin opnieuw
Ik schiet de Love Football door naar de volgende leerkrachten…

Typ hier je boodschap

Kies je kleur

     

Schrijf je school in en win!

Schrijf je school in om mee te doen met de Love Football Challenge! Zo maken jullie kans op één van de onderstaande prijzen.


Maak kans op één van de 200 prijzen


  • Een Love Football Park-initiatie op jouw school

  • Een meet & greet met Shari, Elena, Lisa, Lola of een van de andere Red Flames

  • Tickets voor een wedstrijd van de Red Flames

  • Dribbeldoelen voor op de speelplaats

Onze ambassadrices

Shari Van Belle

Shari Van Belle (°1999) uit Affligem startte met voetballen toen ze zes was. Vandaag speelt ze bij KAA Gent Ladies. Ze is een technisch vaardige, krachtige en offensief ingestelde linksback, die sinds 2019 een vaste waarde is in de selectie van de Red Flames. Shari droomt van een toptransfer naar de Engelse competitie. Manchester City is haar droomclub.

Elena Dhont

Elena Dhont (°1998) brak door bij KAA Gent Ladies en komt sinds 2020 uit voor de Nederlandse topclub FC Twente. In 2018 maakte de vinnige aanvalster haar debuut bij de Red Flames. Haar goal tegen Roemenië werd door de fans verkozen tot Red Flame Goal of the Year 2020. Ook Elena droomt van de Premier League. Haar favoriete club is Chelsea.

Lola Wajnblum

Lola Wajnblum (°1996) sloot zich op haar zesde aan bij het jongensteam van EH Braives. Vier jaar later mocht ze zich bewijzen bij Standard de Liège. Op haar 16e trok Lola voor vijf jaar naar Anderlecht, maar sinds 2017 speelde de aanvalster opnieuw voor Standard. In datzelfde jaar scoorde ze voor de Rouchettes een wereldgoal met een schitterende retro tegen Heist. De eerste selectie voor de Red Flames viel haar in 2015 te beurt. In 2021 maakte Lola de overstap naar OH Leuven.

Lisa Lichtfus

Lisa Lichtfus (°1999) is afkomstig van Marche-en-Famenne en droeg sinds haar tiende de kleuren van Standard de Liège. Op haar 17e werd de doelvrouw al een eerste keer opgeroepen voor de Red Flames en ze is inmiddels ook al twee keer uitgeroepen tot beste doelvrouw in de Belgische Super League. Momenteel speelt Lisa voor FCO Dijon in Frankrijk. Over enkele jaren hoopt Lisa te schitteren in de Engelse Premier League, het liefst bij Arsenal

Top