Love Football Cup

Zet je beste beentje voor in de LOVE FOOTBALL CUP

Stel een meisjesteam samen en schrijf ze in voor de Love Football Cup. Love Football Cup is een uniek voetbaltornooi voor meisjes van 7 tot 9 jaar (U9) en 9 tot 11 jaar (U11).
De Love Football Cup vindt plaats van september 2020 tot oktober 2020, op verschillende woensdagnamiddagen over heel België. Naast voetbal voorzien we ook leuke randanimatie. Schrijf je dus snel in!
Speel mee!

Ontdek de locaties

Blaarmeersen
GENT
30 september 2020

Koning Boudewijnstadion
BRUSSEL
14 oktober 2020

Sportkot
LEUVEN
28 oktober 2020

Schrijf je in

Deelnemen aan de Love Football Cup is helemaal gratis voor meisjes tot 11 jaar. Stel een ploeg samen van 5 speelsters, bedenk een leuke naam en schrijf je in. Kan je zelf geen team samenstellen? Geen probleem: schrijf je individueel in en wij zorgen dat je in een team terecht komt. Indien je graag samen in een team wil zitten met je vriendinnetjes, geef dan hun naam op in het formulier. Elk tornooi vindt plaats op woensdagnamiddag en bestaat uit wedstrijden van 15 minuten. De eerste wedstrijd start rond 14.00 uur. Je ontvangt ongeveer twee weken voor de start van het evenement alle praktische informatie per e-mail. Nog vragen? Laat ons dan iets weten.


Belangrijk


  • De Love Football Cup is enkel voor meisjes tot 11 jaar.
  • Elke ploegverantwoordelijke wordt geacht het tornooireglement te kennen.
  • Elke ploeg moet minimaal 5 spelers hebben en mag maximaal 8 spelersnamen invullen.
  • Categorie:
    • Categorie U9: Meisjes geboren in 2011, 2012 en 2013
    • Categorie U11: Meisjes geboren in 2009 en 2010
  • De ploegverantwoordelijke of ingeschreven deelnemer(s) ontvangt ongeveer twee weken voor de start van het evenement een mail met alle praktische informatie.

COVID-19-maatregelen


Als organisatie opteren we voor een aantal ingrepen om de veiligheid en het comfort van onze deelnemers en medewerkers te maximaliseren. Dit conform de geldende richtlijnen van de verschillende overheden en in nauw overleg met een panel van gezondheidsexperts en virologen. Deze maatregelen kan je hieronder vinden en zullen ook uitvoerig worden beschreven in de mail naar de ploegverantwoordelijke of ingeschreven deelnemer(s).


*verplichte velden

*verplichte velden

Top