Love Football Dance

Dans mee met de LOVE FOOTBALL DANCE

Red Flames Shari Van Belle en Elena Dhont hebben een leuke Love Football Dance bedacht: Shari voor meisjes van 5 tot 8 jaar en Elena voor meisjes van 9 tot 12 jaar.


Ben jij leerkracht in de lagere school en houden de meisjes (en jongens) in je klas van dansen? Leer ze dan de Love Football Dance. Vul je gegevens in en maak kans op een voetbalinitiatie in de klas, een dribbeldoel voor op de speelplaats, tickets voor een wedstrijd van de Red Flames of een heuse meet&greet met Shari Van Belle, Elena Dhont of één van de andere Red Flames!

Schrijf je klas in

Bekijk de Love Football Dance Video’s

Love Football Dance # 1 met Shari Van Belle
Ed Sheeran - I don’t care

Love Football Dance # 2 met Elena Dhont
J Balvin, Willy William – Mi Gente

Leer zelf de Love Footbal dances

Leer net zo cool dansen als Shari Van Belle en Elena Dhont. Hier vind je stap voor stap alle moves van de Love Football Dance. Stoelen en banken aan de kant en dansen maar!

Downloaden

Bekijk de stap per stap dans video’s

Onze ambassadrices

Shari Van Belle

Shari Van Belle (19) uit Affligem startte met voetballen toen ze zes was. Vandaag speelt ze bij AA Gent. Daar maakte Shari zo’n grote indruk dat de bondscoach van de Red Flames haar meteen bij de nationale damesploeg wou.

Elena Dhont

Elena Dhont (21) van AA Gent mocht dit voorjaar de prijs van beste belofte in het Belgische vrouwenvoetbal in ontvangst nemen tijdens de prijsuitreiking van The Sparkle. Net als Shari speelt ook Elena bij de Red Flames.

Schrijf je klas in en win!

Vul alle gegevens van je school in om mee te doen met de Love Football Dance. Zo maken jullie kans op een van de onderstaande toffe prijzen. De eerste 100 scholen die zijn ingeschreven, krijgen bovendien een leuke Love Football startersbox met Love Football armbandjes, flyers, posters en raamstickers!


Maak kans op één van de 100 prijzen


  • Een Love Football Park initiatie op jouw school
  • Een meet&greet met Shari, Elena of een van de andere Red Flames
  • Tickets voor wedstrijden van de Red Flames
  • Dribbeldoelen voor op de speelplaats

*verplichte velden

Top