Love Football initiaties

ONTVANG EEN LOVE FOOTBALL INITIATIE OP JOUW SCHOOL

Van november 2022 tot juni 2023 zal Love Football op verschillende scholen in België voetbalinitiaties geven. Ben jij leerkracht in de lagere school en houden de meisjes (en jongens) in je klas van voetbal? Schrijf je dan snel in, ontvang een voetbalinitiatie op je school en maak daarnaast kans op 1 van de andere leuke prijzen!

Doe mee

Wat moet je weten over de Love Football initiaties?

 • De initiatie vindt telkens plaats in de voor- of namiddag
 • Een initiatie bestaat uit minimaal één en maximaal vier sessies van één uur. Aan jullie de keuze hoeveel tijd jullie voorzien voor ons
 • Elke sessie biedt plaats aan maximum 25 leerlingen
 • We zorgen ervoor dat er bij elke initiatie een gediplomeerd instructeur aanwezig is, maar ondersteuning van een leerkracht ter plaatse is voor ons een must
 • Wij voorzien het nodige materiaal. Wij vragen alleen een beschikbare ruimte om de initiatie te kunnen geven (turnzaal, speelplaats,…)
 • De instructeur zal 30 minuten voor de eerste sessie aanwezig zijn op jullie school om het materiaal klaar te zetten
 • Wij sluiten geen jongens uit maar met het project Love Football willen we uiteraard voornamelijk meer meisjes aan het voetballen krijgen

Deze scholen doen al mee!

Via de onderstaande kaart kan je zien of jouw school al is ingeschreven. Staat jouw school er nog niet tussen? Schrijf je dan snel in via het onderstaande formulier.

HOE KAN JE EEN LOVE FOOTBALL INITIATIE OP JOUW SCHOOL ONTVANGEN?

 1. Vul alle gegevens van je school in via het onderstaande formulier
 2. Hebben jullie een voorkeursdatum voor de voetbalinitiatie? Geef dan aan in welke maand je jouw initiatie wenst te ontvangen.
 3. Jouw school verschijnt op de kaart en daarnaast maak je kans op 1 van de speciale Love Football prijzen
 4. In november contacteren we alle ingeschreven scholen om een datum af te spreken voor jullie initiatie. Daarnaast maken we ook de winnaars van de Love Football prijzen bekend. Je zal dan een mail ontvangen met alle praktische informatie.
Schrijf je school in


Door het grote succes zijn de inschrijvingen voor de Love Football Initiaties vanaf nu gesloten. Was jij net te laat met inschrijven? Laat hier je gegevens achter zodat we je volgend seizoen tijdig kunnen contacteren.

Onze ambassadrices

Shari Van Belle

Shari Van Belle (°1999) uit Affligem startte met voetballen toen ze zes was. Vandaag speelt ze bij OH Leuven. Ze is een technisch vaardige, krachtige en offensief ingestelde linksback, die sinds 2019 een in de selectie van de Red Flames zit. Shari droomt van een toptransfer naar de Engelse competitie. Manchester City is haar droomclub.

Elena Dhont

Elena Dhont (°1998) brak door bij KAA Gent Ladies en komt sinds 2020 uit voor de Nederlandse topclub FC Twente. In 2018 maakte de vinnige aanvalster haar debuut bij de Red Flames. Haar goal tegen Roemenië werd door de fans verkozen tot Red Flame Goal of the Year 2020. Ook Elena droomt van de Premier League. Haar favoriete club is Chelsea.

Lola Wajnblum

Lola Wajnblum (°1996) sloot zich op haar zesde aan bij het jongensteam van EH Braives. Vier jaar later mocht ze zich bewijzen bij Standard de Liège. Op haar 16e trok Lola voor vijf jaar naar Anderlecht, maar sinds 2017 speelde de aanvalster opnieuw voor Standard. In datzelfde jaar scoorde ze voor de Rouchettes een wereldgoal met een schitterende retro tegen Heist. De eerste selectie voor de Red Flames viel haar in 2015 te beurt. In 2022 maakte Lola terug de overstap naar RSC Anderlecht.

Lisa Lichtfus

Lisa Lichtfus (°1999) is afkomstig van Marche-en-Famenne en droeg sinds haar tiende de kleuren van Standard de Liège. Op haar 17e werd de doelvrouw al een eerste keer opgeroepen voor de Red Flames en ze is inmiddels ook al twee keer uitgeroepen tot beste doelvrouw in de Belgische Super League. Momenteel speelt Lisa voor FCO Dijon in Frankrijk. Over enkele jaren hoopt Lisa te schitteren in de Engelse Premier League, het liefst bij Arsenal.

Top