Love Football initiaties

ONTVANG EEN LOVE FOOTBALL INITIATIE OP JOUW SCHOOL

Van november 2023 tot juni 2024 zal Love Football op verschillende scholen in België voetbalinitiaties geven. Ben jij leerkracht in de lagere school en houden de meisjes (en jongens) in je klas van voetbal? Schrijf je dan snel in, ontvang een voetbalinitiatie op je school en maak daarnaast kans op 1 van de andere leuke prijzen!

Doe mee

Wat moet je weten over de Love Football initiaties?

 • De initiatie vindt telkens plaats in de voor- of namiddag
 • Een initiatie bestaat uit vier sessies van één uur.
 • Elke sessie biedt plaats aan maximum 25 leerlingen
 • We zorgen ervoor dat er bij elke initiatie een gediplomeerd instructeur aanwezig is, maar ondersteuning van een leerkracht ter plaatse is voor ons een must
 • Wij voorzien het nodige materiaal. Wij vragen alleen een beschikbare ruimte om de initiatie te kunnen geven (turnzaal, speelplaats,…)
 • De instructeur zal 30 minuten voor de eerste sessie aanwezig zijn op jullie school om het materiaal klaar te zetten
 • Wij sluiten geen jongens uit maar met het project Love Football willen we uiteraard voornamelijk meer meisjes aan het voetballen krijgen

Deze scholen doen al mee!

Via de onderstaande kaart kan je zien of jouw school al is ingeschreven. Staat jouw school er nog niet tussen? Schrijf je dan snel in via het onderstaande formulier.

HOE KAN JE EEN LOVE FOOTBALL INITIATIE OP JOUW SCHOOL ONTVANGEN?

 1. Vul alle gegevens van je school in via het onderstaande formulier
 2. Hebben jullie een voorkeursdatum voor de voetbalinitiatie? Geef dan aan in welke maand je jouw initiatie wenst te ontvangen.
 3. Jouw school verschijnt op de kaart en daarnaast maak je kans op 1 van de speciale Love Football prijzen
 4. In november ontvang je een mail om een datum te kiezen voor jullie initiatie. Daarnaast maken we ook de winnaars van de Love Football prijzen bekend. Je zal dan een mail ontvangen met alle praktische informatie.
Schrijf je school in


De inschrijvingen voor de Love Football Initiaties zijn vanaf nu gesloten. Was jij net te laat met inschrijven? Laat hieronder dan je gegevens achter zodat we je volgend seizoen tijdig kunnen contacteren.

Red Flames Ambassadrices

Top