Inschrijvingen Love Football Cup in Leuven en RAEC Mons zijn geopend!

Inschrijvingen Love Football Cup in Leuven en RAEC Mons zijn geopend!
22/03/2024, 11:23

Het nieuwe seizoen van de Love Football is volop bezig. Ook dit seizoen kan je met je klas of team deelnemen aan de Love Football Cup. Op woensdag 8 mei vindt er in samenwerking met Football Girls Leuven een Love Football Cup plaats in Leuven op het trainingscomplex Bruineveld. Daarnaast zal er op vrijdag 27 september nog een Love Football Cup plaatsvinden op RAEC Mons.

Deelnemen aan de Love Football Cup is helemaal gratis voor meisjes tot 11 jaar. Elke ploeg moet minimaal 5 speelsters hebben en inschrijven is mogelijk in de U7, U9 en U11. Individueel inschrijven is ook mogelijk, wij zorgen dan dat je een team terecht komt. De eerste wedstrijden beginnen telkens rond 14:00 en de laatste wedstrijden zullen rond 17:30 gedaan zijn. Schrijf je snel in voor de Love Football Cup voor een onvergetelijke dag.

Inschrijven Love Football Cup


Doe mee aan de Love Football kleurwedstrijd!

Kan er nooit te veel voetbal zijn? Maak je graag een woordzoeker over voetbal? Of kleur je liever een Red Flame? Leef je uit met de Love Football spelletjes en kleurplaten. Stuur je kleurplaat in tegen ten laatste 14 april 2024 en win een gesigneerde overgooier van de Red Flames. Op deze website kun je gratis alle kleurplaten en spelletjes downloaden.

Download kleurplaten

Met vriendelijke groet,

Het Love Football team
info@lovefootball.be

Top