Meer dan 200 meisjes genieten in Brugge van eerste Love Football Cup van het seizoen

Meer dan 200 meisjes genieten in Brugge van eerste Love Football Cup van het seizoen
17/11/2022, 07:00

Begin oktober is Love Football zijn derde jaargang ingegaan. Uiteraard kon ook de eerste Love Football Cup van het nieuwe seizoen dan niet lang op zich laten wachten.

Woensdag was het zover. Op de terreinen van Club YLA in Brugge kwamen meer dan 200 meisjes samen voor een heerlijke voetbalnamiddag.

De Love Football Cup is een uniek voetbaltornooi voor meisjes van 7 tot 9 jaar (U9) en 9 tot 11 jaar (U11). Maar ook de verschillende animaties - zoals een kickertafel, voetbalbowling, voetbalramp en een trapdoek - maakten dat het voor de jonge voetballers een onvergetelijke namiddag werd.

De signeersessie met Davinia Vanmechelen, Saar Verdonck en Marith Decabooter was de kers op de taart. Alle meisjes vertrokken na afloop met een grote glimlach weer naar huis. En met een welverdiende medaille om de hals.

Ook in 2023 zullen er in diverse steden op woensdagnamiddag Love Football Cups plaatsvinden. Hou onze website in de gaten voor de exacte locaties en datums!

Love Football Initiaties

Naast de Love Football Cup zijn er ook de Love Football Initiaties. Er zijn op dit moment al meer dan 400 scholen ingeschreven om een initiatie te ontvangen! 200 scholen hebben al een datum gekozen voor hun initiaties. De eerste vond op maandag 7 november plaats bij De Padvinder in Genk.

Top