Lisa Lichtfus en Lola Wajnblum nieuwe ambassadrices

Lisa Lichtfus en Lola Wajnblum nieuwe ambassadrices
22/09/2020, 19:22

Het nieuwe Love Football-seizoen start met twee nieuwe ambassadrices: Red Flames Lisa Lichtfus en Lola Wajnblum.

Iets meer dan een jaar terug stelden we ons 'The World At Our Feet'-plan voor het vrouwenvoetbal in ons land voor. Het project 'Love Football' is daarvan een belangrijke pijler.

Tegen 2024 willen we van 40.000 naar 80.000 voetballende vrouwen en meisjes gaan. Daarom tekenden we een campagne uit om meisjes via hun leerkrachten, mama’s en papa's op een speelse manier in contact te brengen met voetbal.

Onder de noemer ‘Love Football’ hebben we verschillende initiatieven gestart, zoals de Love Football Dance en de Love Football Cup. De inschrijvingen voor de Love Football Cup zijn intussen weer open.

Klik hier en ontdek alle informatie

Welkom Lisa en Lola!

Vorig seizoen vormden Elena Dhont en Shari Van Belle het enthousiast duo dat als ambassadrices vol enthousiasme onze jongste meisjes insprireerden. Dit seizoen krijgen ze gezelschap van Lisa Lichtfus en Lola Wajnblum.

Lola Wajnblum (°1996) is een aanvallende speelster van Standard Fémina de Liège. Lisa Lichtfus (°1999) is ploeggenote van Lola Wajnblum in Luik. Ze verdedigt het doel van de Rouches en maakt net als Lola Wajnblum deel uit van de Red Flames-selectie van bondscoach Ives Serneels

Top