Inschrijvingen Love Football Cup opnieuw open!

Inschrijvingen Love Football Cup opnieuw open!
10/09/2020, 17:53

We zijn verheugd dat de Royal Belgian Football Association, in samenspraak met Voetbal Vlaanderen, vier nieuwe datums heeft gevonden voor de Love Football Cup. De Love Football Cup is een uniek voetbaltornooi voor meisjes van 7 tot 9 jaar (U9) en 9 tot 11 jaar (U11). Een ploeg moet bestaan uit minimaal 5 speelsters en maximaal 8 speelsters. Meisjes die geen volledig team samengesteld krijgen, kunnen zich nog altijd individueel inschrijven. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om samen met (een) vriendinnetje(s) in te schrijven.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE LOVE FOOTBALL CUP

Was je al ingeschreven voor één van de Love Football Cups? We brengen de al ingeschreven deelnemers aan de Love Football Cup persoonlijk op de hoogte, met verdere instructies.

Locaties

In de maanden september en oktober zal er vier keer een Love Football Cup plaatsvinden in België en dit op verschillende woensdagnamiddagen. Schrijf nu gratis een meisjesteam in van jullie school op één van de volgende locaties:

  • 30 september: Blaarmeersen (Gent)
  • 7 oktober: RAAL La Louvière (La Louvière)
  • 14 oktober: Koning Boudewijnstadion (Brussel)
  • 28 oktober: Sportkot (Leuven)

Céline Dept

In Gent en Leuven verwelkomen we een special guest. Op woensdag 30 september en woensdag 28 oktober trekt TikTokster Céline Dept haar voetbalschoenen aan voor de Love Football Cup. Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan snel in voor dit unieke voetbaltornooi en ontmoet Céline in levenden lijve!

Praktisch

  • Deelnemen aan de Love Football Cup is helemaal gratis voor meisjes van 7 tot 11 jaar.
  • Een ploeg moet bestaan uit minimaal 5 speelsters en maximaal 8 speelsters.
  • Individueel inschrijven is ook mogelijk, wij zorgen dat je in een team terechtkomt.
  • Elk tornooi vindt plaats op woensdagnamiddag en bestaat uit wedstrijden van 15 minuten.
  • De eerste wedstrijd start om 14u00.

Zijn de Love Football Cups coronaproof?

Als organisatie nemen we alle nodige maatregelen om de verschillende Love Football Cups op een veilige manier te kunnen laten doorgaan. Hierbij houden we rekening met de geldende richtlijnen en volgen we de situatie op de voet op. Weet dat de gezondheid van jullie en onze medewerkers op de eerste plaatst staat. Meer informatie hierover is te vinden op: www.lovefootball.be/cup.

Top