Het Love Football seizoen zit er op, tot na de zomer!

Het Love Football seizoen zit er op, tot na de zomer!
18/07/2022, 14:07

Het schooljaar is afgelopen en Love Football neemt na een fantastisch seizoen vol wedstrijden, initiaties en fun een zomerpauze om de baterijen weer op te laden.

Winnaars Love Football knutselwedstrijd.

Alvorens we de zomer in gaan willen we alle scholen bedanken die deelnamen aan de Love Football knutselwedstrijd en hun creativiteit naast het voetbalveld toonden. We ontvingen massaal veel inzendingen met leuke knutselwerken en ingekleurde Love Football tekeningen. Graag feliciteren we de volgende vijf scholen die een dribbelgoaltje voor hun speelplaats wonnen:

  • Ecole communale de Beausaint uit La Roche-en-Ardenne
  • École Spécialisée d'Arlon uit Aarlen
  • KBO de Horizon uit Oudenaarde
  • HEHA School uit Dendermonde
  • Institut St. Vincent uit Anderlecht

De Love Football Cups

Naast het kleuren en knutselen werd er natuurlijk ook écht gevoetbald dit seizoen. Op de Love Football Cups in Lier en Leuven namen honderden enthousiaste meisjes deel aan de verschillende wedstrijden en animaties. Door de talrijke aanwezigheid en het enthousiasme van de teams & speelsters kunnen we spreken van een zeer succesvolle reeks Love Football Cups.

Supporter vanavond voor de Red Flames

Vanavond spelen de Red Flames hun laatste en beslissende groepswedstrijd tegen Italië. Supporter jij mee voor de Red Flames in het fandorp in Leuven? Naast het volgen van de wedstrijd kan je je wagen aan één van de vele toffe spelletjes zoals voetbaldarts of zitvoetbal.

Wij zien jullie alvast met heel veel plezier terug in het najaar voor een nieuw seizoen van Love Football!

Top