Een nieuw seizoen van Love Football

Een nieuw seizoen van Love Football
04/10/2022, 12:48

Het is weer tijd voor een nieuw seizoen van Love Football! Samen met onze Red Flames ambassadrices Shari Van Belle, Elena Dhont, Lola Wajnblum en Lisa Lichtfus trekken we onze voetbalschoenen aan en knallen we erop los!

Ontvang een Love Football initiatie op jullie school!

Van november 2022 tot juni 2023 zal Love Football op verschillende scholen in België voetbalinitiaties geven. Ben jij leerkracht in de lagere school en houden de meisjes (en jongens) in je klas van voetbal? Schrijf je dan snel in, ontvang een gratis voetbalinitiatie op je school en maak daarnaast kans op één van de andere leuke prijzen!

Hoe kan je als school een Love Football initiatie ontvangen?

Heel simpel! Klik HIER en vul alle gegevens van je school via het formulier in. Wij contacteren alle ingeschreven scholen om een datum af te spreken voor jullie initiatie.

Daarnaast maakt je klas door je gratis inschrijving automatisch kans op één van de andere leuke prijzen:

  • Een meet & greet met Shari, Elena, Lola, Lisa of een van de andere Red Flames
  • Een Red Flames Experience Day voor je klas
  • Een dribbeldoeltje voor op je speelplaats

Doe mee aan de Love Football Cup!

Ook dit seizoen kan je met je klas nog deelnemen aan de Love Football Cup. De Love Football Cup is een uniek voetbaltoernooi voor meisjes van 7 tot 9 (U9) en 9 tot 11 (U11) jaar. In teams van minimaal vijf meisjes nemen zij het tegen elkaar op in wedstrijden van vijftien minuten. Meisjes kunnen zich ook individueel inschrijven indien ze geen team kunnen samenstellen.

Op woensdag 16 november 2022 vindt er een Love Football Cup plaats op Club Brugge. Stel als leerkracht snel een meisjesteam samen en schrijf hen gratis in!
Inschrijven voor de Love Football Cup!

Nooit genoeg voetbal?

Kan er nooit te veel voetbal zijn? Maak je graag een woordzoeker over voetbal? Of kleur je liever een Red Flame? Leef je uit met de Love Football spelletjes en kleurplaten. Op deze website kun je gratis alle kleurplaten en spelletjes downloaden.
Download de kleurplaten en spelletjes!

Top