Een namiddag voetbalplezier op de Love Football Cup in Herent

Een namiddag voetbalplezier op de Love Football Cup in Herent
08/05/2023, 13:13

Meer dan tweehonderd meisjes hebben afgelopen woensdag deelgenomen aan de tweede Love Football Cup van het seizoen 2022-2023 op de terreinen van KFC Herent. Het goede weer en het enthousiasme van de kinderen maakten de  Love Football Cup tot een succes. Alle meisjes vertrokken na afloop met een grote glimlach en een welverdiende medaille weer naar huis. Bekijk hier enkele leuke sfeerbeelden van de Cup.

Love Football Cup

De Love Football Cup is een groot nationaal voetbaltornooi voor meisjes van 7 tot 9 (U9) en 9 tot 11 (U11) jaar. Gedurende verschillende woensdagnamiddagen zullen teams van maximum vijf meisjes het tegen elkaar opnemen in wedstrijden van vijftien minuten. Naast de wedstrijden zijn er verschillende leuke animaties zoals een kickertafel, voetbalbowling, een voetbalramp en een trapdoek challenge die zorgen voor een namiddag vol voetbalplezier

Ondertussen hebben er al twee toernooien plaatsgevonden, maar je kan je nog steeds inschrijven voor de laatste Love Football Cup van het seizoen op 18 mei in Luik, in samenwerking met Standard de Li├Ęge.

Love Football Cup

Top