Voor ouders

Wat is Love Football?

Love Football is een initiatief van de Koninklijke Belgische Voetbalbond met als doel om voetbal te promoten bij meisjes én hun ouders. Met Love Football wil de Koninklijke Belgische Voetbalbond meisjes inspireren en laten proeven van voetbal. Want wie denkt dat voetbal een jongenssport is, heeft het helemaal mis!

Vind een voetbalclub in je buurt

België telt intussen al veel voetbalclubs waar ook meisjes op het veld schitteren, maar nog lang niet genoeg! Benieuwd bij welke voetbalclubs in jouw buurt meisjes en jongens samen voetballen of welke clubs al een volledig meisjesteams hebben? Zoek dan hier een club in de buurt!
Zoek een club

Download gratis kleurplaten en spelletjes

Zelfs de beste voetballertjes hebben af en toe wat rust nodig. Zet je oogappel daarom even op de bank en laat ze één van onze vele kleurplaten inkleuren of spelletjes spelen in het thema van meisjesvoetbal. Wedden dat je zo de prijs voor liefste coach wegkaapt?
Bekijk de downloads

Kom mee op tournee

Het Love Football Park toert de komende maanden door het hele land en nodigt jou uit op een van zijn evenementen voor een onvergetelijk vader-dochter- of moeder-dochter-moment. Hou deze pagina in de gaten voor alle evenementen in jouw buurt en kom samen met je dochter genieten van een leuke voetbalinitiatie!
Top