Voor leerkrachten

Wat is Love Football?

Als leerkracht is het je vast al opgevallen dat meisjes op de speelplaats of in de turnles ook graag voetballen. Geef hen een extra duwtje in de rug dankzij Love Football en laat ze de magie van het voetballen ontdekken.

Love Football Challenge

Ben jij leerkracht in de lagere school en houden de meisjes (en jongens) in je klas van voetbal? Doe dan mee aan de Love Football Challenge en schiet, kop of gooi de voetbal door naar een collega-leerkracht. Bovendien maak je kans op fantastische prijzen!
Doe mee

Love Football Cup

Zijn de meisjes in jouw klas best competitief? Laat hen dan een ploegje vormen van vijf vriendinnen en schrijf hen in de voor de Love Football Cup, een uniek voetbaltoernooi voor meisjes van 7 tot 11 jaar op woensdagnamiddagen. Plezier verzekerd!
Neem deel

Love Football Park

Voetbal wordt pas écht tof als je de bal goed leert beheersen. Daarom is er Love Football Park, een voetbalinitiatie waar we spelenderwijs werken aan techniek.
Meer informatie

Download gratis kleurplaten en spelletjes

Zelfs de beste voetballertjes hebben af en toe wat rust nodig. Zet je oogappel daarom even op de bank en laat ze één van onze vele kleurplaten inkleuren of spelletjes spelen in het thema van meisjesvoetbal. Wedden dat je zo de prijs voor liefste coach wegkaapt?
Bekijk de downloads

Zeg het voort

Download hier onze flyers, affiches, Facebook headers en andere media om Love Football en al zijn leuke prijzen en activiteiten bekend te maken op je school en op je sociale media. Want hoe meer meisjes meedoen, hoe meer plezier!
Download de flyer Download de affiches Download de Facebook header
Top